Leerlingenraad

Afgelopen schooljaar heeft de leerlingenraad veel betekent voor de school. Zij geven de vragen van klasgenootjes door en dit wordt besproken in leerlingenraad. Ook waren zij betrokken bij de ontwikkeling van het schoolplein, het leerplein en de klasindeling.

Stijn groep 4, Tim groep 5, Bjorn groep 6, Julian groep 7 en Hani groep 8, hebben hun  functie overgedragen naar de nieuwe leden van de leerlingenraad. Toch nemen ze nog niet geheel afscheid, want aan het begin van het schooljaar, zullen zij nog een aandeel hebben in de ontwikkeling van het wielerplein, d.m.v. een ontwerpwedstrijd uit te zetten en te jureren.  Julian en Nuur gaan vloggen (te zien op fb en op de website), zij houden iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen op school. Bjorn en Tim, gaan posters maken om het wielerplein te promoten. Daarnaast zullen zij de nieuwe leerlingraadleden blijven ondersteunen.

Doel voor het nieuwe schooljaar is; hoe worden de afspraken die gemaakt worden binnen de leerlingenraadvergadering uitgedragen door de leden en zijn ze naast de vergadering er ook actief mee aan het werk.

Nieuwe leerlingenraad;  Cheyenne, groep 4, Anouk groep 5, Julia groep 6, Hayden groep 7 en Nuur groep 8.

Voor de groepen 1, 2 en 3 zit er afgevaardigde van de ouders erbij. Dit is Danitsja (moeder van Stijn en Sara). Leerkracht juf HediS. En juf Jolanda zal met regelmaat bij de vergaderingen aanwezig zijn.

Op het leerplein staat een ideeĆ«nbusje, waar alle leerlingen en ouders hun idee/suggestie in mogen doen. Bij de eerst volgende vergadering wordt dit dan meegenomen. De leerlingenraad koppelt dit dan weer terug van wie het idee was.

Wat er besproken is, zal na elke vergadering gecommuniceerd worden op deze pagina.