groep3 groep4 informatie

Welkom in groep 4.

In groep 4 gaan we verder met leren lezen, schrijven en rekenen, waar we in groep 3 een mooie start mee hebben gemaakt. Naast een methode, gebruiken we o.a. Snappet (tablets), voor zelfstandige verwerking. Maar er zijn ook kinderen die graag in een schrift werken dat kan natuurlijk ook. We gebruiken o.a. de methode Estafette om onze technisch lezen te verbeteren en gaan ook al beginnen met begrijpend lezen, wat nog best lastig is. Verder leren we de hoofdletters schrijven, bij het rekenen t/m 100 sommen maken en natuurlijk leren  we de tafels van buiten. Tijd om leuke dingen doen is er ook. Zo gaan we dit jaar nog op schoolreisje en gaan we nog lekker met elkaar sporten tijdens de Koningsspelen en sportdag! Benieuwd hoe groep 4 eruit ziet?

Loop dan gerust eens binnen om een kijkje te nemen.

lezen taal rekenen schrijven lezen